omtaler

Sagt om ”Valgt det..."


- Skuespillerne klarte å fange meg, og de innvevde historiene ble fortalt med troverdighet. Med min bakgrunn fra politi, påtalemyndighet og domstol, var historiene gjenkjennelige og gripende. Det var også veldig fint at man fikk fram gråsonene som problemstillingene reiser.

Ingrid Vormeland Salte, statsadvokat- De trekker fram sanne historier og presenterer dem på en svært troverdig måte. I tillegg fletter de inn relevant informasjon slik at publikum får en dypere forståelse av temaet, som til slutt peker tydelig på de ulike aspektene ved prostitusjon. Disse to virkemidlene sammen gjør at skuespillerne virkeliggjør en realitet som heldigvis ikke så mange av oss kjenner til.

Anja Kathrine Laland (16), elev på videregående- Det var et stykke med et godt og viktig budskap, som prøver å avmytifisere fordommer og holdninger til personer utnyttet i menneskehandel. I tillegg til å fortelle historier fra virkeligheten slik det faktisk er. Dette klarer de å formidle på en nyansert og god måte.

Leila Langdalen Sbai, ROSA-prosjektet- Forestillingen viser tydelig at realiteten ikke er sort/hvitt.

Terje Nordtveit, Økokrim (tidligere ansatt i menneskehandelgruppen i Kripos)- Forestillingen gjorde sterkt inntrykk. Skuespillerne Astrid Elise Sæterøy og Beathe Frostad tar oss med tett innpå mennesker som har opplevd menneskehandelens kyniske råskap på sin egen kropp.

Trond Vorhaug, freelanceskuespiller, forfatter og lærer i den videregående skole.- Jeg opplevde forestillingen som personlig og gripende med sterke historier som dessverre er fra virkeligheten.

Gro Wildhagen, bistandsadvokat- En forestilling med godt driv, tempo og rytme. Den er elegant og klokt laget, og den uttrykker godt de dillemmaer og kompleksiteten som temaet innebærer.

Dorthe Kennedy, Kulturkompaniet- Denne forestillingen ga oss ett innblikk i hva som skjer. Ikke bare ute i den store verden, men rett utenfor vår egen stuedør.

Helene Thorkildsen, Inner Wheel