Beathe Frostad


Beathe Frostad

Forteller og skuespiller

Arbeidet som forteller i snart 25 år og er blant de profesjonelle fortellerteaterskuespillerne i Norge med lengst erfaring i å fortelle for voksne, ungdom og barn.  Gjestet festivaler i inn og utland. Har turnert  i 15 fylker med flere forestillinger blant annet for Den Kulturelle Skolesekken.

"Den sorte høna", Sterk gutt", "Djeveltanna", Skreddersydd Prøysen, "Eventrystreif" , "Fortellinger uten grenser", "Skreddersydd i øyeblikket",  "Flerspråklige fortellinger, "


”Valgt det.. er den viktigste forestillingen jeg har laget..” Var også aktuell i forestillingen ”Hva skriver de hjem om? – en forestilling om menneskehandel” som først og fremst tok for seg tekstilindustrien og det moderne forbrukersamfunnets rolle i dette.


Beathe har og undervist på høgskolenivå i formidling og fortellerkunst. Kurset organisasjoner og næringsliv i Fortellerkunst, presentasjonsteknikk og kommunikasjon. Jobber for Holtskog, Kulturkompaniet og Athenas. Er fast medlem av Fortellerhuset og Friteateret De onde halvsøstrene.Contact

Consteur adipscing eltsusmo tiempow inciduns labore aliquen exrcation ullamco laboris consequs

an duisaue repnder voluptaes dolore fugianulla pariatur excepteur sint proiden veritatis

explicaos voluptatem quia voluptas aspernatur ratione.